Massage i Stockholm
massage stockholm massage stockholm massage stockholm

 • Boka massage nu

 • Massage i Stockholm, Spa, Helkroppsmassage, Stressterapi
  Kroppsterapi, Samtalsterapi, Massage & Mer..

  Jag har erfarenhet av zonterapi, djup vävnad och avslappningsmassage samt tröskelpunkt dvs neuromuskolär terapi. Jag tycker om att arbeta med patienter som har nackstelhet, huvudvärk, skulderbesvär, ryggvärk, fibromyalgi och har stressrelaterade problem. Jag arbetar även med människor som har förlorad en anhörig. Massage är inte bara mitt yrke, det är min passion. Att göra någon annan friskare och veta att den mår bra är den största belöningen. Det är avkopplande och helande även för mig. När jag ger massage, känner jag mig som en konstnär. Massage är min konst. Jag älskar helt enkelt det jag gör. Välj ett paket som passar dig bäst. Tveka inte att fråga om det finns behandling eller tjänst som du är intresserad av. Jag är alltid glada att diskutera dina behov och förklara behandlingar för dig.

  Jag arbetar med massage och rehabiliterande kroppsterapi för att befria kropp från smärta, stress, och samtidigt få hud, kropp och själ att må bra.

  De flesta av oss har kommit till den ofrånkomliga slutsatsen att hälsan är en nödvändig ingrediens för ett lyckligt liv. Vardagen kretsar kring arbete och aktiviteter, som i många fall kan leda till stress som utlöser kroniska sjukdomar. Detta är ett vanligt problem hos många människor. För att undvika, minska eller minimera stressen ur våra liv är inte alltid det enklaste men absolut nödvändigt. Vi måste lära oss att balansera vår energi eftersom energi obalans är den primära orsaken till alla sjukdomar. Massage och aromaterapi är ett bra alternativ och bra start till ett liv i balans och välmående. Massage är en mycket bra stress "bortjagande" metod och kan ge en "lättnad" känsla för vem som helst. Den förbättrar hälsan genom att agera direkt på de organ muskler, nerver, cirkulations-och immunsystem. Massageterapi används för en mängd olika hälso-relaterade symtom. Den har helande effekter vid trauma, lindra stress, smärta i kroppen, förbättrar blodcirkulationen eller helt enkelt för allmän avkoppling för att underhålla vårt välbefinnande. Beröring är mycket viktigt och helande på många sätt. Den hjälper oss att återansluta och omfördelning energi och samtidigt släppa stress. Beröring terapi kompletterar varje annan form av massage. Kombination av massageterapi/beröring, rätt kost, motion, samtal, positiv tänkande och nya insikter ger mycket goda resultat. Vi måste lära oss att bli starkare, mer insiktsfulla människor för att återfå sin ursprungliga energi. Massage har inte bara helande egenskaper utan även hjälper Din hud att må bra och få ny vitalitet. Koncentrationen av växter och blommor som blandas med oljan utför specifika egenskaper för att lindra och förnya Din hud, kropp och själ. Den är rik på viktiga näringsämnen och mineraler Din hud och kropp behöver för att fungera. Den har också djupt avslappnande egenskaper. De är rika på antioxidanter som vårdar huden och har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper. De kan vara kylande och har stimulerande egenskaper. Aromaterapi är en kompletterande behandling. De eteriska oljor som jag använder i mina behandlingar används för att behandla vanliga åkommor såsom muskelvärk och smärta, depression, stress, fibromyalgi och många fler. Jag gör hembesök i första hand och tar emot besök efter överenskommelse. Du kan även ringa min jourlinje. Kontakta mig gärna och berätta vad du vill ha hjälp med till att börja med. Välkommen!

  • hotel massage stockholm
  • hotel stockholm massage
  • massage hotels stockholm
  • full body massage stockholm
  • swedish massage stockholm
  • massage stockholm sweden

  Sorg, Trauma & Massage

  Överlämna Din kropp till en lugnande massage och upplev en djup avslappning genom mjuka av långa flödande drag. Jag kommer att underlätta frisläppandet av den mentala och emotionella stress som tenderar att fastna i kroppen förutom avslappnande ömma muskler. Resultatet är en balans mellan kropp, själ, hjärta och ande inom sig själv och den naturliga världen/omgivningen. Under en timme hinner vi samtala om det som känns jobbigt/tungt, få befrielse från smärta och sorg och samtidigt få dig att slappna av och känna lättnad både mentalt och fysiskt. Besök hos mig 850:-/60min. Hembesök 1000:-/60min

  Aromaterapi & Massage

  Aromaterapi hjälper mot stress, huvudvärk, förbättrar sömn, förbättrar humör, reglerar hormoner, ger muskler avkoppling, stimulerar immunsystem, ökar blodcirkulation, ökar psykiskt och fysiskt välbefinnande, avslappnande och energigivande genom användning av växter och deras delar. Hos mig 550:-/60min. Hembesök 700:-/60min.

  massage stockholm

  Geriatrisk Massage

  Äldre människor brukar uppleva många komplikationer. De flesta seniorer upplever stela leder och artrit smärta som den moderna medicinen ibland inte kan lindra. Massage är bra allternativ för att främja bättre rörlighet. Jag kommer att utföra olika rörelser sakta och försiktigt, anpassade till individuel förmåga. Massage får inte vara för hård mot sköra ryggar och ansikten, detta för att minska risken för skador. Äldre kunder har särskilda behov som måste beaktas, t.ex patienter efter stroke. Manipulation av nacke är inget att rekommendera. Vissa patienter kanske inte kan klättra upp på bordet, eller inte kan ligga på en massagebänk därför hemmamiljön kan vara mycket bra allternativ. Geriatriska massage är mycket givande och kan vara mycket effektiv på många sätt. Behovet av terapi kan ökas eller minskas. Hur mycket just du behöver kommer vi att diskutera. Besök hos mig 450:-/60min. Hembesök 550:-/600min

  Full Body Massage in Stockholm

  English
  massage stockholm, mobile massage stockholm, full body massage stockholm

  Swedish Massage

  Ger en känsla av välbefinnande genom bekvämligheten av den mänskliga kontakten

  Gives feeling of well-being through the comfort of human touch.

  hotels stockholm massage, in-room massage stockholm, sweden, hotels stockholm

  Sports Massage

  Djup vävnads sport massage terapi, muskelvärk, spänningar, skada och smärta.

  Deep tissue sports massage therapy, muscle aches, tension, injury and pain

  helkroppsmassage, massage stockholm hotels, how to get massage stockholm, body massage, stockholm city

  Senior Massage

  Beröringsterapi kompletterar med alla andra former av massage

  Touch therapy complements any other form of massage.

  massages stockholm, relaxation stockholm, massage, upplevelser stockholm, stockholm sweden, billig massage stockholm

  Aromatherapy

  Behandling av hud genom tillämpning av doftande preparater från växtriket.

  Treatment of skin by the application of floral fragrant & herbal substances.

  Boka massage idag?

  OBS. Jag är hundägare. Viktigt om du är pälsallergiker. Meddela detta när du kontaktar mig.